nieuwe HotH logo 

Adviesraad
De jeugdraad is de adviesraad bij uitstek voor jongeren. In deze raad zijn alle gemeentelijke en intergemeentelijke jeugdverenigingen en jeugdhuizen vertegenwoordigd en ook de vertegenwoordigers van de jeugdafdelingen van sport- en cultuurverenigingen vinden hun plaats in de jeugdraad. Ten slotte staat de jeugdraad ook open voor individuele jongeren die niet tot een vereniging behoren.

Het doel van de jeugdraad is…
-         jongeren een stem geven binnen de gemeente 
-         jongeren zoveel mogelijk inspraak geven en bij het inspraakproces betrekken
-         het college van burgemeester en schepenen advies geven over thema’s die op de één of andere manier            
          invloed hebben op jongeren in de gemeente
-         samenwerking tussen verschillende vrijetijdsdiensten aanmoedigen en stimuleren

Dagelijks bestuur (HotH-crew, Heist-on-the-Hill: vernieuwde jeugdraad)
De jeugdraad wordt geleid door een dagelijks bestuur, zij zijn de trekkers van de jeugdraad. Het dagelijks bestuur werkt agendapunten voor de jeugdraad dieper uit, zij formuleert de adviezen voor het gemeentebestuur en af en toe organiseren ze activiteiten voor de leden van de jeugdraad. Het dagelijks bestuur werkt nauw samen met de jeugddienst en wordt ook ondersteund door deze dienst.

Heb je zelf interesse om vorm te geven aan het Heistse jeugdbeleid en mee te denken over thema’s zoals jeugdwerk, fuiven, duurzaamheid, mobiliteit en zoveel meer? Dan is het dagelijks bestuur iets voor jou! Samen met andere jongeren kom je maandelijks samen om de algemene vergadering voor te bereiden en verschillende thema’s verder uit te diepen. Interesse? Geef dan zeker een seintje aan de jeugddienst (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) of één van de leden van het dagelijks bestuur.

Algemene vergadering

Elke maand vergaderen we met alle jeugdverenigingen, jeugdhuizen, jeugdafdelingen en individuele jongeren over allerlei zaken die hen aanbelangen (subsidies, fuiven, …). Elke algemene vergadering wordt afgesloten met een hapje zodat de aanwezigen nog een babbeltje kunnen slaan of eventueel nog vragen kunnen stellen aan het dagelijks bestuur of de jeugddienst.

HotH-crew 2016-2017: 

Jonas De Keersmaecker (Voorzitter): This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Lore Van Loock
Bram Anthonis
Luna Nys
Stefanie Geeraerts
Lene Jennes


 

 

 

 

 

 

 

 

Events

<<  October 2018  >>
 Mo  Tu  We  Th  Fr  Sa  Su 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Contact

De Sporthal
Lostraat 48 A
2220 Heist-op-den-Berg
tel. 015 75 86 57 
sportenjeugd@heist-op-den-berg.be    

Openingsuren:
Ma: 9 tot 12 uur en 14 tot 19 uur
Di, do: 9 tot 12 uur en 14 tot 16 uur 
Wo: 14 tot 16 uur
Vr: 9 tot 12 uur 
Je kan ook een afspraak maken buiten deze uren.

Volg ons op facebook: www.facebook.com/jeugddienst.heist